Prodej stavební parcely 1017 m², Perštejn

3 990 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

Nemovitosti nabízí

Jaroš Real Estate s.r.o.

Praha, Rejskova 2168/12

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

S radostí Vám představuji atraktivní nabídku prodeje pozemku určeného k bydlení, na němž se nachází stavba již rozestavěného domu. Tato nemovitost se nachází v oblíbené a vyhledávané lokalitě obce Perštejn, okres Chomutov, obklopené přírodou a v těsné blízkosti řeky Ohře.
Místo, kde je nemovitost situována, se vyznačuje výrazným slunečním svitem, a na hranici pozemku samotného se nachází malebný potok, čímž získává toto místo jedinečný půvab a klidnou atmosféru. Tato nabídka je ideálním řešením pro ty, kteří hledají klidné bydlení v harmonii s přírodou.
Obec Perštejn nabízí kompletní občanskou vybavenost, včetně školky, školy, obecního úřadu, pošty, obchodu, restaurace, příjemného koupaliště a sportoviště. Veškeré další služby jsou k dispozici ve městě Klášterci nad Ohří, které je vzdáleno pouze 7 km. Tato lokalita poskytuje skvělé spojení s veškerým potřebným vybavením a zároveň nabízí klidné prostředí obklopené přírodou.
Jedná se o hrubou stavbu, která se momentálně nachází ve fázi před dokončením druhého podlaží, jež je hotovo z 90 %, a zastřešení.
Zastavěná plocha činí 9x12 m2 na pozemku o celkové rozloze 1017 m2.
Pro další výstavbu je k dispozici následující materiál: štítová okna a materiál pro dokončení horního patra, 1509 metrů trubek pro teplovodní vytápění a také 500 metrů kabelu 5x2,5. Sítě momentálně nejsou přivedeny, ale příslušný materiál je připraven. V případě nižších nároků je možné ponechat dům jednopodlažní.
Pro více informací a sjednání prohlídky mne neváhejte kontaktovat. Financování Vám velmi rádi též zajistíme.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 01837-2
Plocha pozemku 1 017 m²

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Jaroš Real Estate s.r.o.

Praha, Rejskova 2168/12

Zobrazit kompletní nabídku RK

Jaroš Real Estate s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist